Хрисмил ООД е основана през 1990г. със седалище гр. Русе от Христина Миланова. През следващите години, брандът е развил дейността си в България до степен главен дистрибутор на висококачествени платове от Турция. С годините на успешен бизнес, Хрисмил открива ново представителство в меката на текстилния бранш Хасково, като успява да наложи себе си, въпреки голямата конкуренция и се налага на
пазара в южната част на България. С вече постигнати резултати и добро обслужване на дългогодишни партньорства фирмата отваря складови бази в други големи градове на България.

Кое е това което ни прави толкова добри в това което вършим?

Хрисмил държи на доброто,бързо и качествено обслужване! За нас всеки клиент е с индивидуална важност, за това е обслужван от личен консултант. Всеки плат се мострира с точните характеристики за да бъде улеснен изборът на нашия клиент. Срокът на доставка е съобразен отново с изискванията на получателя.

Фирмата работи с клиенти на едро и дребно.Предлагаме големи щокови наличности за удобството на дребновия клиент, а за корпоративните ни клиенти предлагаме регулярни платове.Изпълняваме и поръчки по LAB DIP и цветови пантон.